Met spoed interim senior woordvoerder voor de NS gezocht. [Inmiddels vervuld]

Met spoed (tijdelijk) senior

woordvoerder voor NS gezocht.

Samen met onze partner Communicatie & Co zoeken wij voor de Nederlandse Spoorwegen met spoed een senior woordvoerder op interim-basis. [Inmiddels vervuld]

Functieomschrijving. 

De woordvoerder treedt op als adviseur voor de leden van de Raad van Bestuur en handelt daarbij vanuit de vastgestelde organisatiestrategie. Ook ondersteunt hij of zij managers en medewerkers om zelf hun verhaal te doen in de media. Onderhoudt nauwe contacten met journalisten. Treedt pro-actief en helder naar buiten met – positief én negatief – nieuws. De woordvoerder werkt snel en nauwkeurig, maakt zelfstandig content, van social media tot video en persberichten. Hij of zij is aanspreekpunt voor landelijke en regionale media. Verzorgt de woordvoering bij eventuele calamiteiten. Initieert persbijeenkomsten en interviews.

Gevraagd.

We zoeken een senior woordvoerder op wo-niveau. Ten minste vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Achtergrond: het liefst een combinatie van communicatie en journalistiek. Brede ervaring als woordvoerder op strategisch niveau binnen een grote, complexe én zichtbare organisatie. Ervaren in woordvoering voor het oog van de camera. Een eigen netwerk binnen de politiek is een duidelijke pré, evenals ervaring binnen en affiniteit met het openbaar vervoer. Je bent bereid en in staat om 24×7 klaar te staan, je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, kan snel schakelen en hebt strategisch inzicht. Verder: stressbestendig, organisatiebewust en sympathiek.

Geboden.

Het bereft een fulltime positie op basis van interim of detachering. Periode van 5 maanden. Start per 1 juli. Salaris/uurtarief conform belang van de functie.

Reageren?

Heb jij belangstelling voor deze opdracht, stuur dan a.j.b. een motivatiebrief plus recent cv naar mail@WoordvoerdersEtc.nl. Bel voor meer informatie Peter van der Maat, 020 – 2 615 616.

 

Leave A Comment

css.php