Roelof Hemmen wordt bij ons presentatiecoach

Roelof Hemmen (ex-RTL Nieuws)
wordt bij ons presentatiecoach.

Journalist/presentator Roelof Hemmen verbindt zich als presentatiecoach aan Woordvoerders Etc. Vorige week stopte de 53-jarige Hemmen als anchorman bij RTL Nieuws. Met zijn dagelijkse radioprogramma bij BNR Nieuwsradio gaat hij door, maar daarnaast zal hij zich bij ons als presentatiecoach richten op professionals die zich willen bekwamen in het geven van presentaties.

Roelof is ook een veelgevraagd dagvoorzitter op symposia en congressen. Daar ziet hij regelmatig goedbedoelde maar tegenvallende presentaties: “Ik durf wel te zeggen dat Nederlanders er niet echt in uitblinken. Er valt op dat terrein nog een hoop goed werk te doen.”

Bij RTL Nieuws heeft hij ondervonden hoe leuk hij het vindt om anderen te laten groeien. “Met veel plezier heb ik jonge collega’s, verslaggevers en presentatoren, begeleid in hun ontwikkeling. Het gaf me veel voldoening om soms zelfs maar met hele kleine tips en aanwijzingen grote resultaten te boeken. Ik heb altijd wel het idee gehad dat ik daar meer mee wilde, en dat ga ik nu dus bij Woordvoerders Etc. doen. Ik heb er zin in.”

Peter van der Maat, oud-RTL-collega van Roelof en oprichter van Woordvoerders Etc. is blij dat Roelof zijn team komt versterken: “In de eerste plaats is hij één van de aardigste collega’s die ik in de journalistiek heb gehad. Een positief ingesteld mens met wie het bijzonder plezierig samenwerken is. En daarnaast ook nog eens een top-presentator die het leuk vindt om zijn vakmanschap met anderen te delen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik er trots op ben dat hij zich aan ons wil verbinden.”

Roelof Hemmen wordt presentatiecoach

Leave A Comment

css.php