Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie? Bel ons op 020 2615 616
Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie?
Bel ons op 020 2615 616

DON'T TALK TO THE MEDIA UNTIL YOU TALK TO US

Over Ons

Wij weten wat de media van jou verwachten

Wij weten wat
de media van
jou verwachten

We vervulden uitvoerende en leidinggevende posities in zowel de journalistiek als de communicatie. Van verslaggever tot hoofdredacteur en van woordvoerder tot directeur communicatie.

Als journalist stonden we over de hele wereld vooraan bij nieuwsgebeurtenissen. Daarvan deden we verslag in krant, voor radio en op tv. We waren beeldbepalend of hadden de eindverantwoordelijkheid. Ook deden we de communicatie van overheidsorganisaties, in de zorg en in het bedrijfsleven.
De media zijn ons speelveld, wij kennen ze van binnenuit en door en door. Wij weten wat de media nodig hebben. Hoe ze daarbij te werk gaan. Wat ze vragen, soms zelfs eisen. We weten ook hoe je in het nieuws komt. En minstens zo belangrijk: hoe je er uit blijft.
‘Don’t talk to the media until you talk to us’, schrijft een Brits collega-bureau voor communicatie op zijn website. De Nederlandse vertaling klinkt nogal pretentieus, maar met de intentie zijn we het in principe (en een knipoog) wel eens.
Peter van der Maat

Peter van der Maat

Ward Bezemer

Ward Bezemer

Als maatschappelijk bewuste ondernemers willen wij met ons werk een positieve bijdrage aan de samenleving en de planeet leveren. Daarom werken we alleen voor organisaties die op welke wijze dan ook duurzaamheid nastreven. We doen er alles aan om duurzame resultaten te bereiken en zijn in ons handelen zo duurzaam mogelijk.

Wij zijn daarom aangesloten bij Happy Planet Professionals, een landelijke beweging van zelfstandigen die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Happy Planet Professionals
css.php