PERSONAL COACHING

Personal Coaching

Heb je behoefte aan persoonlijke of professionele groei?

Communicatieprofessionals komen net als anderen weleens op een punt dat ze zich afvragen: En hoe nu verder? Als je al 20 jaar dezelfde baan hebt en op zoek bent naar iets nieuws, als je een baas hebt die je geen ruimte geeft om je energie kwijt te kunnen, als je behoefte hebt aan persoonlijke of professionele groei – in al die gevallen kan je met coaching belangrijke stappen verder zetten.

Ons uitgangspunt hierbij is dat het antwoord op vragen als ‘wat wil ik eigenlijk?’ en ‘wat moet ik nou toch?’ in de mens zelf besloten ligt. Als coaches helpen wij om die antwoorden te vinden.

Peter van der Maat is gecertificeerd personal coach, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en opgeleid door het Amerikaanse The MMS Worldwide Institute (erkend door de European Mentoring & Coaching Council). Ook is hij gecertificeerd coach op het vlak van Emotional Freedom Techniques, een vaardigheid die hij kan inzetten om mensen te helpen bij het overwinnen van bijvoorbeeld spreekangst en cameravrees.

Motivation Management Service
css.php