TEAM COACHING

Team Coaching

Heeft jouw team nieuwe inspiratie nodig?

Communicatieafdelingen zijn niet anders dan andere teams: Ondanks al het talent en alle goede wil komt er soms toch niet uit wat erin zit. Soms heeft een team nieuwe inspiratie nodig of kunnen individuele teamleden extra aandacht gebruiken. En soms moeten de taken simpelweg anders worden georganiseerd.

Wij kennen dergelijke dilemma’s en vraagstukken uit de praktijk. Weten ermee om te gaan en ze aan te pakken. Vaak is er al veel te winnen met een andere manier van werken, zonder dat de hele afdeling op zijn kop moet. Bijvoorbeeld door verschillende vakspecialisten dichter bij elkaar te brengen. Of door kleinere sub-teams te vormen van een woordvoerder, een communicatieadviseur en een social media expert. Dit kan meer werkplezier en meer rendement opleveren.

Het kan ook zo zijn dat de bestaande dynamiek moet worden doorbroken; dat doen we door middel van coaching, trainingen of workshops. Gezamenlijk op zoek naar de kracht, naar wat verbindt. Zodat iedereen er weer lol in krijgt.

Dit kunnen we ook bevorderen door in het team mee te werken, als teamleider of manager. Zo nodig adviseren we over personele ingrepen. Maar het liefst creëren we natuurlijk een ontspannen en tegelijk actieve sfeer waarbij iedereen optimaal presteert.

Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat een team soepel draait en optimaal presteert.

css.php