Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie? Bel ons op 020 2615 616
Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie?
Bel ons op 020 2615 616

COACHING 'BOEGEELDEN'

Coaching ‘Boegbeelden’

Vertrouwen, verbinden, verrijken.

Vertrouwen,
verbinden,
verrijken.

It’s lonely at the top. Dat ondervindt de CEO, maar ook de minister en de jonge internetmiljonair. Ieder op zijn eigen manier. Op hun vakgebied excelleren ze, maar als mens voelen ze zich niet altijd begrepen of onzeker.

Met tips and tricks, do’s and don’ts red je het niet bij zulke ‘boegbeelden’ met existentiële vraagstukken. Ze moeten je kunnen vertrouwen, zich met je durven verbinden en zich in overdrachtelijke zin persoonlijk willen verrijken. Wij bieden topmanagers en bestuurders de persoonlijke, inhoudelijke en strategische ondersteuning die nodig is om te kunnen excelleren.

Als maatschappelijk bewuste ondernemers willen wij met ons werk een positieve bijdrage aan de samenleving en de planeet leveren. Daarom werken we alleen voor organisaties die op welke wijze dan ook duurzaamheid nastreven. We doen er alles aan om duurzame resultaten te bereiken en zijn in ons handelen zo duurzaam mogelijk.

Wij zijn daarom aangesloten bij Happy Planet Professionals, een landelijke beweging van zelfstandigen die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Happy Planet Professionals
css.php