Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie? Bel ons op 020 2615 616
Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie?
Bel ons op 020 2615 616

PRESENTATIETRAINING

Presentatietraining

Is het je droom om overtuigend te presenteren?

Is het je droom om
overtuigend te presenteren?

Applaus! Het publiek is enthousiast. En wat voel jij je goed!

Want je stond daar:

  • Vol zelfvertrouwen.
  • Betrokkenheid en rust uit te stralen.
  • Je toehoorders van begin tot eind te boeien.
Presentatie training
Een presentatie is alleen geslaagd als je publiek achteraf kan navertellen wat je hebt gezegd. ‘Mooi gesproken’ of ‘goed verhaal’ zijn aardige complimenten, maar het effect van een presentatie moet groter zijn.

Eén troost: presenteren valt te leren.

Onze leidraad daarbij is de zogeheten TED-methode. Een manier van presenteren die is uitgegroeid tot dé wereldstandaard voor spreken in het openbaar. De TED-talks zijn op het internet meer dan een miljard keer bekeken. Ze zijn boeiend en inspirerend. En als jij ook zo wil speechen, dan leren wij jou dat.

Omdat ieder mens anders is, werken we op basis van persoonlijke trajecten: voor de een is een sessie van een dagdeel voldoende, de ander heeft langere begeleiding en ondersteuning nodig. Wij leveren dat maatwerk zodat jij krijgt wat je nodig hebt om op het podium te kunnen stralen.

Er valt nog veel over te schrijven, maar je kan beter even bellen of mailen zodat we een en ander in alle rust kunnen bespreken.

Als maatschappelijk bewuste ondernemers willen wij met ons werk een positieve bijdrage aan de samenleving en de planeet leveren. Daarom werken we alleen voor organisaties die op welke wijze dan ook duurzaamheid nastreven. We doen er alles aan om duurzame resultaten te bereiken en zijn in ons handelen zo duurzaam mogelijk.

Wij zijn daarom aangesloten bij Happy Planet Professionals, een landelijke beweging van zelfstandigen die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Happy Planet Professionals
css.php