BEMIDDELING

Werving

Met spoed gezocht: Woordvoerder KVK

Met spoed zoeken wij voor de Kamer van Koophandel een senior woordvoerder. Voor de periode 20 juli – 31 december, mogelijk tot 1 mei 2021. Standplaats Utrecht.

Tarief 90 euro per uur, 32 uur per week.

Interesse? Bel dan 020-2615616 of mail Peter van der Maat.

Vervuld: interim opdracht voor
zeer ervaren communicatieprofessional

Voor een zeer ervaren communicatiemanager/strateeg zijn wij op zoek naar een volgende interim opdracht. We zoeken voor hem een (leidinggevende) rol op het snijvlak van corporate communicatie en bestuursadvisering óf op 1 van deze gebieden binnen de (semi-)overheid, een brancheorganisatie, een energiebedrijf of de zorg. Een rol als programmadirecteur of programmamanager is ook denkbaar.

De afgelopen 13 jaar vervulde deze kandidaat ruim dertig uiteenlopende opdrachten. Als manager/hoofd/kwartiermaker van afdelingen (tussen de 4 en 100 personen) op het gebied van corporate communicatie. Als strategisch adviseur/coach van CEO’s, Raden van Bestuur, colleges van B&W, directies, directeuren, projectleiders én als woordvoerder. De opdrachten waren bij (semi-)overheden, goede doelen en in het bedrijfsleven.

Wil je met deze communicatieprofessional in contact komen, stuur dan een mail of bel met Peter van der Maat: Peter@woordvoerdersetc.nl of 06 4187 3525.

Wij vinden voor jouw organisatie de woordvoerder die jullie nodig hebben

Wij zijn als enige bureau in ons land gespecialiseerd in de werving en selectie van – tijdelijke en vaste – woordvoerders en persvoorlichters. Als we zelf bezet zijn, maken we graag gebruik van ons netwerk met ruim 1000 kandidaten.

Uiteenlopend van junior tot zeer senior. Een aanzienlijk aantal kennen we persoonlijk. En onder hen zijn altijd wel mensen geïnteresseerd in een nieuwe klus of baan, voor vast of tijdelijk. Wij weten deze professionals direct te vinden.

Opdrachtgevers hebben vaak haast. Ze hebben liever vandaag dan morgen zicht op geschikte kandidaten. Wij kunnen zo nodig al binnen 24 uur de eerste CV’s voorleggen. En binnen maximaal 3 x 24 uur hebben wij een compleet overzicht van wie er beschikbaar zijn. Afhankelijk van de wensen van de klant voeren we de eerste gesprekken, maken we een longlist of een shortlist en zijn we al dan niet betrokken bij de uiteindelijke selectie.

Bel of mail ons voor informatie over de voorwaarden en de tarieven. We gaan graag voor je aan de slag.

Actuele vacatures:

css.php