Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie? Bel ons op 020 2615 616
Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie?
Bel ons op 020 2615 616

INTERIM MEDIAMANAGEMENT

Interim Mediamanagement

Om je organisatie daadwerkelijk verder te helpen

Het kan zo maar gebeuren: opeens zit je als organisatie – om welke reden dan ook – zonder mediamanager. Een interimmer die meteen het roer ter hand kan nemen biedt dan uitkomst.

Het liefst iemand met stevige ervaring, die niet alleen op de winkel komt passen maar ook activeert en inspireert. Iemand die nauw kan samenwerken met de top en daarbij strategisch adviseert. Die een wezenlijke bijdrage levert aan het managementteam. Die de organisatie verder helpt. Bijvoorbeeld door het stellen van prioriteiten. En het daadwerkelijk uitvoeren ervan. Iemand die het mediabeleid ook echt effect laat sorteren.

Wij zijn zulke interim-mediamanagers. Daar valt vanzelfsprekend veel meer over te vertellen. Dat doen we graag in een gesprek.

Als maatschappelijk bewuste ondernemers willen wij met ons werk een positieve bijdrage aan de samenleving en de planeet leveren. Daarom werken we alleen voor organisaties die op welke wijze dan ook duurzaamheid nastreven. We doen er alles aan om duurzame resultaten te bereiken en zijn in ons handelen zo duurzaam mogelijk.

Wij zijn daarom aangesloten bij Happy Planet Professionals, een landelijke beweging van zelfstandigen die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Happy Planet Professionals
css.php