Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie? Bel ons op 020 2615 616
Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie?
Bel ons op 020 2615 616

INTERIM WOORDVOERING

Interim Woordvoering

Veel ervaring, takt en een goede antenne

Wij zijn direct inzetbaar als woordvoerder of persvoorlichter, zowel voor incidentele gevallen als voor langere periodes.

Onze inwerktijd is kort; we draaien vanaf dag 1 mee. We doorzien snel hoe een organisatie in elkaar steekt, wat de belangrijkste dossiers zijn, wat nieuwswaardig is en waar mogelijk risico’s schuilen.

Naar buiten toe zijn we het gezicht of de stem van de organisatie. Intern behoren we tot de belangrijkste adviseurs van de directie of de board. Op basis van onze ervaring weten we wat mannen en vrouwen aan de top nodig hebben om in de media kunnen excelleren.

Wij helpen hen de kern van hun beleid te formuleren. Hoe ze dat beleid aan de buitenwacht kunnen overbrengen. Welke kernboodschappen daarvoor nodig zijn, hoe ze die het beste kunnen verwoorden en welke media daarvoor op welk moment interessant zijn.
Effectief persbeleid vergt veel ervaring, takt en een goede politiek-bestuurlijke antenne. Wij hebben die. En daarbij beschikken over een uitgebreid netwerk, zowel in de (inter)nationale media als onder maatschappelijke organisaties.

Wat wij als woordvoerder of persvoorlichter voor onze opdrachtgevers doen valt samen te vatten met het woord ontzorgen. Precies om die reden huren zij ons graag in.

Als maatschappelijk bewuste ondernemers willen wij met ons werk een positieve bijdrage aan de samenleving en de planeet leveren. Daarom werken we alleen voor organisaties die op welke wijze dan ook duurzaamheid nastreven. We doen er alles aan om duurzame resultaten te bereiken en zijn in ons handelen zo duurzaam mogelijk.

Wij zijn daarom aangesloten bij Happy Planet Professionals, een landelijke beweging van zelfstandigen die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Happy Planet Professionals
css.php