Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie? Bel ons op 020 2615 616
Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie?
Bel ons op 020 2615 616

MEDIAWORKSHOP

Mediaworkshop

Interactieve masterclasses voor teams

Interactieve
masterclasses
voor teams

Voor beroepsverenigingen, bedrijven en groepen van welke aard en omvang dan ook verzorgen wij interactieve master-classes c.q. workshops over de omgang met de media. Geschikt als onderdeel van jaarbijeenkomsten en andersoortige evenementen.

Hoe werken de media? Wanneer hebben ze belangstelling voor wat je doet? Wat vinden ze wel en wat vinden ze niet interessant? Hoe kom je in het nieuws? Hoe blijf je uit het nieuws? En als er een journalist bij je aanklopt, wat en hoe doe je dat dan?

Dit en alle andere vragen over de omgang met journalisten worden tijdens onze masterclasses beantwoord. We geven voorbeelden van hoe je het niet moet doen. En van hoe je het wel kan doen. Je krijgt volop de kans om te ervaren hoe het is om voor een camera te staan. We analyseren de prestaties en adviseren hoe het zo nodig beter kan.

Als maatschappelijk bewuste ondernemers willen wij met ons werk een positieve bijdrage aan de samenleving en de planeet leveren. Daarom werken we alleen voor organisaties die op welke wijze dan ook duurzaamheid nastreven. We doen er alles aan om duurzame resultaten te bereiken en zijn in ons handelen zo duurzaam mogelijk.

Wij zijn daarom aangesloten bij Happy Planet Professionals, een landelijke beweging van zelfstandigen die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Happy Planet Professionals
css.php