Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie? Bel ons op 020 2615 616
Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie?
Bel ons op 020 2615 616

PITCHTRAINING

Pitchtraining

De perfecte woordvoerder van jezelf worden?

Een bijzonder vorm van woordvoeren is pitchen. Je krijgt een minuut de tijd om jezelf te presenteren of om je product te verkopen. Klinkt eenvoudig, maar toch is het echt iets anders dan zo maar even vertellen wie je bent of wat je verkoopt.

Mensen beoordelen elkaar in een fractie van een seconde. En een eerste indruk kan je maar één keer maken.
Dus niet alleen jij moet er vanaf het begin staan, ook wat je zegt moet van het eerste tot het laatste woord staan als een huis.

Wij ondersteunen (jonge) ondernemers, netwerkers, sollicitanten, en ieder ander die zichzelf, zijn of haar idee of product aan een publiek moet presenteren. En oefenen net zo lang tot jij de perfecte woordvoerder van jezelf bent.

Als maatschappelijk bewuste ondernemers willen wij met ons werk een positieve bijdrage aan de samenleving en de planeet leveren. Daarom werken we alleen voor organisaties die op welke wijze dan ook duurzaamheid nastreven. We doen er alles aan om duurzame resultaten te bereiken en zijn in ons handelen zo duurzaam mogelijk.

Wij zijn daarom aangesloten bij Happy Planet Professionals, een landelijke beweging van zelfstandigen die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Happy Planet Professionals
css.php