CRISISBEHEERSING

Crisisbeheersing

Permanent beschikbaar voor crisissituaties

Wij hebben jarenlang geopereerd in crisissituaties, als journalist, als woordvoerder en communicatiemanager. Op basis daarvan weten we wat er bij onverwachte rampspoed wél werkt en wat niet. Wij helpen organisaties snel en adequaat te reageren. Tegelijk bewaren we de rust.

Als bedrijf of instelling moet je meteen na het uitbreken van een crisis feitelijke informatie kunnen bieden aan de buitenwereld, desnoods alleen procesinformatie. Voed de media, informeer het publiek, anders trekken zij hun eigen conclusies, terecht of niet. Wij helpen dat te organiseren.

We adviseren hoe een crisisteam gebruik kan maken van social media. Zodat je je als organisatie direct kan weren: onjuistheden herstellen, indianenverhalen ontkrachten en negatieve sentimenten bijsturen.

We ondersteunen de topman of -vrouw om bij mediaoptredens tijdens een crisis beter in control te zijn. Zodat hij of zij daadkrachtig overkomt en tegelijk ook empathie toont met eventuele slachtoffers en hun verwanten.

Wij zijn er ook voor als de crisis voorbij is. Om te analyseren wat er goed is gegaan en wat niet, om daar lessen uit te trekken en zo nodig reputaties te herstellen.

css.php