Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie? Bel ons op 020 2615 616
Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie?
Bel ons op 020 2615 616

CRISISBEHEERSING

Crisisbeheersing

Permanent beschikbaar voor crisissituaties

Wij hebben jarenlang geopereerd in crisissituaties, als journalist, als woordvoerder en communicatiemanager. Op basis daarvan weten we wat er bij onverwachte rampspoed wél werkt en wat niet. Wij helpen organisaties snel en adequaat te reageren. Tegelijk bewaren we de rust.

Als bedrijf of instelling moet je meteen na het uitbreken van een crisis feitelijke informatie kunnen bieden aan de buitenwereld, desnoods alleen procesinformatie. Voed de media, informeer het publiek, anders trekken zij hun eigen conclusies, terecht of niet. Wij helpen dat te organiseren.

We adviseren hoe een crisisteam gebruik kan maken van social media. Zodat je je als organisatie direct kan weren: onjuistheden herstellen, indianenverhalen ontkrachten en negatieve sentimenten bijsturen.

We ondersteunen de topman of -vrouw om bij mediaoptredens tijdens een crisis beter in control te zijn. Zodat hij of zij daadkrachtig overkomt en tegelijk ook empathie toont met eventuele slachtoffers en hun verwanten.

Wij zijn er ook voor als de crisis voorbij is. Om te analyseren wat er goed is gegaan en wat niet, om daar lessen uit te trekken en zo nodig reputaties te herstellen.

Als maatschappelijk bewuste ondernemers willen wij met ons werk een positieve bijdrage aan de samenleving en de planeet leveren. Daarom werken we alleen voor organisaties die op welke wijze dan ook duurzaamheid nastreven. We doen er alles aan om duurzame resultaten te bereiken en zijn in ons handelen zo duurzaam mogelijk.

Wij zijn daarom aangesloten bij Happy Planet Professionals, een landelijke beweging van zelfstandigen die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Happy Planet Professionals
css.php