Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie? Bel ons op 020 2615 616
Communicatieve ondersteuning nodig bij een corona-kwestie?
Bel ons op 020 2615 616

TALKSHOW TRAINING

Talkshow Training

Aan tafel! Bij Jeroen, Eva of Matthijs…

Aan tafel!
Bij Jeroen, Eva
of Matthijs…

Als je als betrokkene of deskundige-op-welk-gebied-dan-ook wordt uitgenodigd voor een gesprek met één van bovengenoemde presentatoren, dan heb je een verhaal te vertellen – want anders nodigen ze je niet uit. En je weet: als je bij hen aan tafel verschijnt, dan tel je mee!

Want iedereen ziet je. En ook iedereen heeft een mening over je, misschien zelfs wel een oordeel. Over hoe je erbij zat, over dat je zo zenuwachtig was, dat je niet uit je woorden kwam, dat die andere tafelgast je het zo moeilijk maakte etc. etc.

Een dergelijk optreden moet je dus voorbereiden. Of liever gezegd: Voorbereiden. Voorbereiden. Voorbereiden. Je moet weten hoe je je verhaal bondig en aansprekend kan vertellen, wat je moet doen als de vragen als kogels op je worden afgevuurd en je niet kan uitpraten. En die studiolampen zijn eigenlijk best warm, nu maar hopen dat je niet begint te zweten.

Het is allemaal live-tv dus het moet in één keer goed, maar je bent een mens dus het gaat ook weleens fout, wat doe je dan? Trouwens, als premier Rutte, Gordon en Sylvana dan ook nog naast je zitten – probeer daar maar eens onbewogen bij te blijven.

Wij bereiden je voor op dit soort optredens. Roelof Hemmen, BNR-presentator en voormalig RTL Nieuws-anchor, is de Jeroen/Eva/Matthijs van dienst en aan tafel gebeurt er van alles wat er ook aan de echte tv-tafels gebeurt.

We leren je hoe je onder zulke omstandigheden op een succesvolle manier je verhaal vertelt, zodat je er uiteindelijk een mooie ervaring aan overhoudt en trots op jezelf kan zijn.

Wil jij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn, bel of mail ons dan

Als maatschappelijk bewuste ondernemers willen wij met ons werk een positieve bijdrage aan de samenleving en de planeet leveren. Daarom werken we alleen voor organisaties die op welke wijze dan ook duurzaamheid nastreven. We doen er alles aan om duurzame resultaten te bereiken en zijn in ons handelen zo duurzaam mogelijk.

Wij zijn daarom aangesloten bij Happy Planet Professionals, een landelijke beweging van zelfstandigen die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Happy Planet Professionals
css.php