TALKSHOW TRAINING

Talkshow Training

Onze klanten waarderen onze media- en presentatietrainingen gemiddeld met .

Ben jij het boegbeeld van je organisatie? Meld je dan ook aan en leer hoe je als regisseur van je eigen boodschap in de media komt. Of vol zelfvertrouwen op podia staat.

Aan tafel! Bij Op1, Eva/Beau of Nieuwsuur…

Aan tafel!
Bij Op1, Eva/Beau
of Nieuwsuur…

Als je als betrokkene of deskundige-op-welk-gebied-dan-ook wordt uitgenodigd voor een gesprek met één van bovengenoemde presentatoren, dan heb je een verhaal te vertellen – want anders nodigen ze je niet uit. En je weet: als je bij hen aan tafel verschijnt, dan tel je mee!

Want iedereen ziet je. En ook iedereen heeft een mening over je, misschien zelfs wel een oordeel. Over hoe je erbij zat, over dat je zo zenuwachtig was, dat je niet uit je woorden kwam, dat die andere tafelgast je het zo moeilijk maakte etc. etc.

Een dergelijk optreden moet je dus voorbereiden. Of liever gezegd: Voorbereiden. Voorbereiden. Voorbereiden. Je moet weten hoe je je verhaal bondig en aansprekend kan vertellen, wat je moet doen als de vragen als kogels op je worden afgevuurd en je niet kan uitpraten.

En die studiolampen zijn eigenlijk best warm, nu maar hopen dat je niet begint te zweten.

Het is allemaal live-tv dus het moet in één keer goed, maar je bent een mens dus het gaat ook weleens fout, wat doe je dan? Trouwens, als premier Rutte, Gordon en Sylvana dan ook nog naast je zitten – probeer daar maar eens onbewogen bij te blijven.

We leren je hoe je onder zulke omstandigheden op een succesvolle manier je verhaal vertelt, zodat je er uiteindelijk een mooie ervaring aan overhoudt en trots op jezelf kan zijn.

Wil jij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn, bel of mail ons dan

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
css.php