Woordvoerder gezocht voor ProRail (Rotterdam). [Inmiddels vervuld]

Gezocht: woordvoerder

voor ProRail Rotterdam.

Samen met onze partner Communicatie & Co zoeken wij voor ProRail een woordvoerder met de standplaats Rotterdam. [Inmiddels vervuld]

Functieomschrijving. 

De woordvoerder is, samen met vijf collega's, het eerste aanspreekpunt voor de media. Hij/zij doorgrondt strategische, complexe en politiek-gevoelige dossiers en vertaalt deze naar de mediastrategie. Voert dit beleid uit en geeft adequate reacties op vragen uit de pers en via sociale media. De woordvoerder is onderdeel van de afdeling communicatie en heeft als doel de reputatie van het bedrijf te versterken. Weet en begrijpt dat politieke verantwoording verschuldigd is en houdt daarmee duidelijk rekening in de uitvoering van taken.

Gevraagd.

We zijn op zoek naar een ervaren woordvoerder die de kracht van de media kent. Hij/zij is in staat zich zware dossiers snel eigen te maken en adequaat te reageren op vragen uit de media. Geschikte kandidaten zijn crisisbestendig, hebben een brede algemene ontwikkeling, zijn geïnteresseerd en kundig in online reputatiemanagement en zijn thuis in storytelling. Het schrijven van goede verhalen en nieuwsberichten is een tweede natuur. Ervaring in de creatie van video content is een duidelijke pre. Opleiding hbo+, journalistiek of communicatie. Ten minste vijf jaar ervaring. Bekend met on- en offline media en hun journalisten.

Geboden.

Het gaat om een functie met een 36-urige werkweek met standplaats Rotterdam. Eenmaal per week naar Utrecht. Dynamische werkomgeving, uitstekende en flexibele arbeidsvoorwaarden. Salaris maximaal circa 5300 euro.

Solliciteren?

Heb jij belangstelling voor deze baan, reageer dan direct en stuur ajb een recent cv en je motivatie mee naar mail@woordvoerdersetc.nl. Bel voor meer informatie Peter van der Maat, 020 – 2 615 616.

 

 

Leave A Comment

css.php