Maartje van Boekel
06 1839 8536

E-Mail

LinkedIn

Maartje van Boekel

Strategisch communicatieadviseur

Communicatie is zoveel meer dan je boodschap naar buiten brengen. Het gaat over goed luisteren, binnen en buiten je eigen organisatie. Dat houdt in dat je relaties aangaat en onderhoudt. Zowel met bestaande stakeholders als met de voor- en tegenstanders.

Ik ben een enthousiaste verbinder en zet me graag in voor projecten rondom maatschappelijke issues. Daarbij stel ik kritische vragen, benoem ik de pijnpunten, denk ik in oplossingen en kom ik met creatieve ideeën. Om zo samen met de opdrachtgever het verhaal te maken dat moet worden verteld.

En dan ga ik met dat verhaal de boer op. Impact maken, door middel van kleinschalige dialoogsessies of grotere bijeenkomsten, van free publicity en/of een (grote) campagne. Net wat nodig is om het doel te bereiken. Ik deed dat onder meer voor de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) en de Patiëntenfederatie.

Ook ben ik inzetbaar als woordvoerder. Daarbij baseer ik me op uitgebreide ervaring bij organisaties als VUmc, Greenpeace en de VGN (Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland), waar ik manager communicatie was.

Ik weet de juiste toon te raken, bewaar tijdens crises de noodzakelijke rust en hou onder alle omstandigheden de regie.